top of page

ILMAINEN DEMO-TUNTI! ILMOITTAUDU HETI MUKAAN JA OTA GOLF-FYSIIKKAVALMENNUKSESTA KAIKKI HYÖTY IRTI!

Päivitetty: 16. helmik. 2019


HUOM! TI 26.2. demoryhmä on jo täynnä. Ti 5.3. ryhmässä on vielä tilaa! Varsinaiset 4 viikon valmennusryhmät starttaavat 12.3. Varaa paikkasi heti!


Tiesitkö, että jopa 80% golfareista kärsii erilaisista loukkaantumisista ja rasitusvammoista golf-elinkaarensa aikana? Tai tiesitkö, että kaikesta välinekehittelystä huolimatta golfareiden tasoitus-keskiarvossa ei ole juurikaan tapahtunut muutosta viimeisen 30 vuoden aikana?


Pistä siis fysiikka kuntoon ja pidä huoli siitä, että kehosi liikkuu ja toimii. Näin pystyt parhaiten parantamaan omaa peliäsi ja nauttimaan golfista täysin rinnoin, sekä vältät turhat loukkaantumiset.


Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua golf-fysiikkaharjoitteluun täysin ilmaiseksi. Treenin aikana saat käsityksen siitä, miten swingisi toimii suhteessa omaan kehoosi ja miten juuri sinun tulisi omaa liikkuvuuttasi parantaa. Lisäksi saat toimivat vinkit golf-fysiikkaharjoitteluun kotioloissa.


Ilmaiset tutustumiset golf-fysiikkavalmennuksen saloihin järjestetään Kokemäellä, Pitkäjärvi Golfakatemian talviharjoitteluhallissa tiistaina 26.2. klo 18:00 – 19:30 ja tiistaina 5.3. klo 18:00 – 19:30. Mukaan mahtuu 6 golfaria per tutustumistunti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Valmistaudu tulevaan kauteen parhaalla mahdollisella tavalla ja ilmoittaudu mukaan golf-fysiikka -demoon nyt!


Valmennus on yhdistelmä kehon liikkuvuusharjoitteita, fyysistä harjoittelua sekä tietysti pallon lyömistä niin rangella kuin greenilläkin.


Kysy lisätietoja joko sähköpostitse jussi@pawa.fi tai soittamalla numeroon 0400 228 000.


Ilmoittaudu mukaan täältä


Huom! Pitkäjärven Golfakatemian hallimaksu maksetaan erikseen paikan päällä.

Comments


bottom of page