top of page
  • Facebook PAWA Training
  • Instagram PAWA Training
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

HYVINVOINTIA HEVOSISTA YRITYKSILLE

Tiimipäivät, hyvinvointikoulutukset ja työhyvinvointitoiminta ammattilaisen ohjauksessa, ihanien islanninhevosten kanssa Lohjalla ja Siuntiossa.

Palvelut toteutetaan rauhallisessa tallimiljöössä, jossa jokaisella on mahdollisuus irrottautua hetkeksi arjesta ja nauttia työkavereiden kohtaamisesta turvallisesti. Kiltit islanninhevoset tarjoavat ihanan tuen pysähtymiseen oman hyvinvoinnin äärelle ja johdattavat syvempään läsnäoloon.

 

Haluaisitko tarjota henkilökunnalle hyvinvointitoimintaa hevosten kanssa, mutta kokoontuminen korona-aikana arveluttaa? Ei hätää, nyt on saatavilla myös Hyvinvointia hevosista -yksilövalmennukset yritysten henkilöstölle! Lue lisää täältä.

Yritysryhmien lisäksi hyvinvointipäiviä voidaan järjestää myös harrasteryhmille ja ystäväporukoille. Ole rohkeasti yhteydessä ja rakennetaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Venny 050 570 1959

Venny 050 570 1959

Jussi 0400 228 000

RÄÄTÄLÖIDYT TYHY-PÄIVÄT HEVOSTEN KANSSA

Lempeiden ja ystävällisten islanninhevosten läsnäolo auttaa pysähtymään tähän hetkeen ja tarjoaa ikimuistoisia kokemuksia. Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa hevoskokemusta, vaan hevosiin tutustutaan vähitellen, aina ryhmää kuunnellen. Hevosavusteiset harjoitukset tehdään ensisijaisesti maasta käsin eikä ratsastustaitoa tarvita. Ryhmän toiveista ja taitotasosta riippuen päivään on kuitenkin mahdollista sisällyttää myös ratsastusta.

Hyvinvointipäivä hevosten kanssa suunnitellaan ja räätälöidään aina kunkin ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Hevosten kanssa tehtävien harjoitusten lisäksi päivä voi sisältää esimerkiksi:

  • Hyvinvointiaiheisia luentoja esimerkiksi palautumisesta, stressinhallinnasta, ravinnosta tai liikunnasta.

  • Työpajan toivotusta aiheesta, kuten arvotyöskentelystä, omien unelmien tunnistamisesta tai työssä jaksamisen parantamisesta.

  • Ohjattuja liikunnallisia harjoituksia kevyestä kehonhuollosta keho-mieliyhteyttä vahvistavaan Pilates Flow:hun tai tehokkaaseen lihaskuntoharjoitteluun.

  • Ohjattuja kehon ja mielen palautumisharjoituksia.

  • Tiimihenkeä ja yhteisöllisyyttä tukevia aktiviteetteja.

  • Ulkoiluhetken kauniissa lähiluonnossa hevosten kanssa tai ilman.

P8280384.jpg

Venny 050 570 1959

ESIMERKKI OHJELMASTA JA HINNASTA

09:30

10:00

12:15

13:15

15:15

-

-

-

-

-

10:00

12:15

13:15

15:15

15:30

Kahvit & tervetuloa

Ohjattua toimintaa hevosten kanssa

Lounas

Osallistava luento ja ohjattua hyvinvointiohjelmaa

Kiitos ja päivän päätös

Yllä olevan aikataulun mukainen ohjelman kustannus on 150€ / hlö + alv sisältäen:

tilavuokran, yksinkertaisen mutta maistuvan lounaan, aamukahvin, hevosten käytön, ammattitaitoisen valmentajan ohjaamat aktiviteetit, ryhmälle räätälöidyn osallistavan luennon, päivän aikana tarvittavat välineet ja tarvikkeet sekä suunnittelutyön.

(Hinta laskettu 6-8 hengen ryhmälle.)

Ole rohkeasti yhteydessä ja rakennetaan juuri teidän ryhmän tarpeisiin sopiva kokonaisuus!

venny@pawa.fi / +358 50 570 1959

P9230818-2.jpg

Otamme koronan vakavasti

 

Ohjelma ja päivän kulku on suunniteltu mahdollisimman koronaturvallisesti.

Hevosten kanssa tehtävä toiminta järjestetään joko ulkona, väljästi maneesissa tai kukin omassa hevoskarsinassa. Tallimiljöön väljät puitteet antavat hyvät mahdollisuudet pitää riittävät etäisyydet ja toimia turvallisesti.

 

Muuhun ohjelmaan ja ruokailuihin ryhmällä on käytössä omat sisätilat, joihin päivän aikana ei ole pääsyä kenelläkään muulla (ainoastaan minä ryhmän ulkopuolelta).

Toistaiseksi sisätilojen käyttö on rajattu max. 8 hengen ryhmille, vaikka todellinen kapasiteetti onkin isompi.

Asiakkaan toiveesta kahvit ja ruokailut voidaan järjestää myös ulkona, tällöin osallistujien on hyvä varautua sään mukaisella ja lämpimällä vaatetuksella.

 

Ja tietenkin käsidesit ja maskit on tarjolla.

Venny 050 570 1959

VALMENTAJA VENNY VALLE

Valmentajana toimii Venny Valle (hyvinvointi- ja tavoitevalmentaja, PT sekä Pilates Flow-ohjaaja), joka yhdistää omassa työssään tutkitun tiedon, ammatillisen osaamisen sekä omat kokemuksensa työuupumuksesta. Venny on toteuttanut hyvinvointipäiviä monenlaisille ja -kokoisille työyhteisöille, myös haastavissa tilanteissa kuten ennen ja jälkeen YT-neuvotteluiden.

Valmentajana Venny lähestyy hyvinvointia kokonaisvaltaisesti työyhteisöiden ja yksilöiden erot huomioiden. Aito läsnäolo, empaattisuus ja positiivisuus ovat keskeinen osa hänen valmennustapaansa.

”Vetäjä oli loistava ja todella uskottava, koska hänellä oli omakohtainen kokemus, johon oli helppo samaistua.”
– Rentoutuminen & stressinhallinta -koulutus, kevät 2019

"Erittäin hyvä, rauhallinen, helposti lähestyttävä ja käytännönläheisten esimerkkien kautta asiat esittävä."
– Stressinhallinta & palautuminen -koulutus, syksy 2019

P9231191.jpg

Venny 050 570 1959

LOISTAVA SIJAINTI ALLE TUNNIN MATKAN PÄÄSSÄ HELSINGIN KESKUSTASTA

Islanninhevostalli Hestbakki

Lohjalla, Vaanilan kartanon upeassa miljöössä sijaitseva Hestbakkin islanninhevostalli tarjoaa loistavat puitteet tiimi- ja hyvinvointipäiville. Suurien hevoslaitumien ympäröimä kartano- ja tallialue tarjoaa tilaa hengittää ja hengähtää. Hiidenveden rannalla sijaitsevan kartanon historia ulottuu aina 1600-luvulle ja ryhmien käytössä on muun muassa kartanon vanha meijeri, jonne on kunnostettu pienille ryhmille sopivat tunnelmalliset kokous- ja majoitustilat. Tallin yhteydestä löytyy myös pieni valaistu maneesi, joka tarjoaa hyvät puitteet hevosten kanssa toimimiseen myös sateiden sattuessa.

Turun moottoritien läheisyys tekee tallille saapumisen helpoksi ja Helsingin keskustastakin matka-aika on vain noin 50 minuuttia.

 

Meijerin tilat sopivat ensisijaisesti pienille max. 8 hengen ryhmille. Erikoisjärjestelyin saadaan isompikin ryhmä sopimaan koronarajoitukset huomioiden.

 

Hestbakki Vaanilantie 212, Lohja

Ratsutila Gustavsbäck

 

Siuntion Lappersin maalaismiljöössä sijaitseva Ratsutila Gustavsbäck on kompakti kokonaisuus, jonka puitteet on suunniteltu tarjoamaan miellyttäviä harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Tallin yhteydessä oleva suuri ja valoisa maneesi mahdollistaa kuivat ja lämpimät olosuhteet hevosten kanssa toimimiseen myös syksyn sateilla ja kylmällä kelillä talolla lämmittävät takkatulet.

Ryhmien käytössä on tallin pihapiirissä oleva kaunis omakotitalo, jonka avara ja valoisa alakerta tarjoaa loistavat puitteet rentoon yhdessäoloon ja kokouksiin.

Länsiväylän kautta maaseudun rauhaan ja hevosten seuraan ajaa Helsingin keskustastakin vain 50 minuuttia.

 

Talon tilat sopivat ensisijaisesti pienille max. 8 hengen ryhmille. Erikoisjärjestelyin saadaan isompikin ryhmä sopimaan koronarajoitukset huomioiden.

 

Märsbackantie 94, Siuntio

Venny 050 570 1959

HYVINVOINTIA HEVOSISTA -YKSILÖVALMENNUKSET

Hyvinvointia hevosista -yksilövalmennukset sopivat niille yrityksille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen kaikki hevosavusteisen hyvinvointitoiminnan hyödyt, mutta kokoontuminen ryhmissä korona-aikana huolestuttaa.

75 minuutin valmennustapaamisella toimitaan hevosten kanssa osallistujan valitsemalla tavalla. Se voi olla talutusratsastusta, metsäkävelyä, hevosen harjausta tai vaikka ihan vain lauman toiminnan seurailua.

Samalla paneudutaan joko työnantajan tai osallistujan itsensä valitsemaan hyvinvointiaiheeseen, kuten palautumiseen, stressinhallintaan, muutoksen käsittelyyn, itsensä johtamiseen etätyössä, oman jaksamisen parantamiseen, uneen, jne.

Jokainen osallistuja saa ammattitaitoista yksilöllistä valmennusta ja mahdollisimman konkreettisia avaimia, kuinka parantaa omaa hyvinvointiaan. Kilttien ja rauhallisten islanninhevosten läsnäolo auttaa irrottautumaan stressistä ja pysähtymään tähän hetkeen.

 

Hinta 75 € +alv / 75 min. sisältäen hevosten käytön sekä hyvinvointivalmennuksen.

 

Isommissa valmennusmäärissä ole yhteydessä niin lasketaan sinulle sopiva tarjous.

Myös parivalmennukset mahdollisia.

P9231108.jpg

Venny 050 570 1959

Yksilövalmennus
bottom of page