top of page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

PAWA Training

PAWA Training on työhyvinvoinnin valmennuspalveluita tarjoava hyvinvointialan yritys, jonka toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevissä ja työkykyä ylläpitävissä TYHY-palveluissa. Tavoitteemme on auttaa asiakasyritystemme henkilöstöä löytämään avaimet tasapainoiseen, hyvinvointia tukevaan elämään, joka näkyy niin kotona kuin työpaikalla. Toteutamme erilaisia työpajoja, luentoja, inspiroivia koulutuspäiviä sekä pienryhmävalmennuksia.


Talvikaudella 2019 - 2020 toimimme Golfpassin matkanjohtajina sekä Espanjassa että Marokossa.

Jussi Sirén, valmentaja

Heippa!

 

Olen Jussi, personal trainer, kuntosali- ja hyvinvointivalmentaja sekä Titleist Performance Instituten lisensoima golf-fysiikkavalmentaja.

 

Minulla on erittäin monipuolinen kilpaurheilutausta mm. maastohiihdon, yleisurheilun ja jalkapallon parista. Valmentajana keskityn erityisesti aktiivisten kuntoilijoiden luotsaamiseen kohti tavoitteitaan. Erityisvahvuuksiani golfin lisäksi ovat juoksu- ja hiihtovalmennukset sekä toiminnallinen ja kehonpainolla tehtävä harjoittelu.

 

Toimiva keho on jokaiselle meille valtava voimavara, josta tulisi pitää hyvää huolta. Valmentajana painotan turvallista ja terveellistä treenaamista, jossa tekniikka, kuormitus, palautuminen ja ravinto ovat tasapainossa. Olen lisäksi omien urheiluvammojen kautta erikoistunut kuntouttavaan valmennukseen, jolla pystytään parhaassa tapauksessa mm. ehkäisemään turhia leikkaushoitoja.

 

Golfia olen pelannut aktiivisesti viimeiset 20 vuotta ja suoritan parhaillaan golf-valmentajakoulutuksen 3-tasoa. Golf-fysiikkavalmennusten kautta haluan auttaa asiakkaitani saamaan lyönteihin lisää tehoa ja tarkkuutta sekä pitämään huolta kropastaan. Golf on lajina toispuoleisesti kuormittava, joten pitääkseen kehon lihastasapainon ja liikkuvuuden kunnossa tulisi fysiikkatreeniin sekä kehonhuoltoon kiinnittää erityistä huomiota.

 

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2009 ja ylipitkiksi venyneet päivät, viikot, jopa kuukaudet ovat vuosien saatossa tulleet tutuksi. Haluan auttaa kaikkia asiakkaitani löytämään tasapainon työn, arjen, liikunnan ja levon välille, jolloin parempien tuloksienkin saavuttaminen on mahdollista.

Mikäli sinulla on mielessäsi selkeä tavoite ja haluat parantaa treenituloksiasi tai kroppasi toiminnallisuutta, niin ole yhteydessä ja lähdetään yhdessä tekemään siitä totta!

 

KOULUTUS LIIKUNTA-ALALTA:

Personal Trainer (Trainer4You)

Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)

2-tason golf-ohjaaja (Suomen Golfliitto)

TPI -golf-fysiikkavalmentaja

_1141852-2.jpg

Venny Valle, valmentaja

Moikka!

 

Olen Venny, pian personal traineriksi valmistuva koulutettu hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja.

 

Työssäni valmentajana keskityn erityisesti jaksamiseen, stressinhallintaan, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä liikunnan ilon löytämiseen. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään avaimet mielekkääseen, tasapainoiseen ja hyvinvointia tukevaan elämään. Uskon, että parhaat tulokset saavutetaan pienillä, mutta pysyvillä muutoksilla ilman kitudieettejä ja mahdottomalta tuntuvaa suorituslistaa.

 

Olen itse käynyt läpi sekä masennuksen että työuupumuksen, ja valmennusosaamiseni pohjautuu niin omaan kokemukseen kuin tutkittuun tietoon sekä käymiini koulutuksiin. Haluan auttaa muita välttämään ne sudenkuopat, joissa olen itse käynyt tai ainakin nousemaan niistä nopeammin.

 

En ole koskaan kilpaurheillut, mutta olen lapsesta asti liikkunut paljon, milloin pelaten jalkapalloa, juosten tai kuntosalilla treenaten. Luonnossa liikkuminen on minulle henkireikä ja rakastan metsässä samoilua sekä lenkkejä metsäpoluilla. Rakkain liikuntamuoto minulle on kuitenkin ratsastus, jonka löysin uudelleen monen vuoden tauon jälkeen. Haluankin kannustaa jokaista valmennettavaani löytämään sen oman juttunsa ja sitä kautta liikunnan ilon.

 

Olen aina lähtenyt rohkeasti ja varsin spontaanisti toteuttamaan omia unelmiani ja haluaisin kannustaa myös muita tekemään rohkeita valintoja sekä tavoittelemaan omia haaveitaan.

Mikäli sinun unelmasi on parempi hyvinvointi ja energisempi arki, niin ole yhteydessä ja lähdetään yhdessä matkalle kohti tavoitteitasi!

 

 

KOULUTUS

Personal Trainer (Trainer4You)

Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)

Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Tavoite-valmentaja (Tavoitegurut)

Matkailunliikkeenjohdon restonomi (Haaga-Helia amk.)

Tough Viking aamutreenit. Are you tough enough?
bottom of page