top of page

Kehonhuoltotunneilta hoivaa keholle ja mielelle!


Työt ja koulut ovat kesän jäljiltä vauhdilla käynnissä ja syksyn pimenevissä illoissa on hyvä keskittyä kuuntelemaan sekä omaa kroppaa että mieltään.


PAWA Trainingin Kehonhuoltotunnit järjestetään viitenä peräkkäisenä torstaina 18.10.-15.11.2018 klo 18:45-19:40. Mukaan pääset 12€ kertamaksulla ja voit ilmoittautua erikseen vain itse haluamillesi tunneille. Ryhmän maksimikoko kehonhuoltotunneilla on 12 henkeä.


Jokaisella tunnilla on oma teemansa, jonka mukaan lähdetään kehoa huoltamaan. Lisäksi jokaiseen tuntiin kuuluu mindfullness-harjoituksiin pohjautuva loppurentoutus, jossa annetaan niin kehon kuin mielenkin rauhoittua.


Syksyn kehonhuoltotuntien aikataulu:

  • 18.10. Syvät venytykset

  • 25.10. Dynaamiset venytykset

  • 01.11. Body&Mind - Rentouttavat harjoitteet

  • 08.11. Selkärankaan liikettä

  • 15.11. Hartiat ja lonkankoukistajat


Valitse alta juuri sinulle sopivimmat tunnit ja ilmoittaudu mukaan!


18.10. Syvät venytykset

Rauhalliset syvät venytykset tuovat lisää pituutta lihaksiin ja auttavat laajentamaan liikeratoja. Tunnilla käydään koko kroppa läpi. Varaa paikka tästä


25.10. Dynaamiset venytykset

Dynaamiset, liikkeen kautta tehtävät venytykset ovat hellävarainen mutta erittäin tehokas tapa tuoda elastisuutta lihaksiin ja auttaa niitä palautumaan lepopituuteen. Tunnilla käydään koko kroppa läpi monipuolisten liikkeiden kautta.


01.11. Body&Mind - Rentouttavat harjoitteet

Kehoa ja mieltä hellivä tunti, jossa tehdään erilaisia helppoja rentouttavia ja huoltavia harjoituksia. Rauhallinen tempo rauhoittaa kehoa ja mieltä. Tämä tunti tekee takuulla hyvää ihan kaikille!


08.11. Selkärankaan liikettä

Tällä tunnilla keskitytään erityisesti rangan ja selän alueen vetristämiseen ja liikkuvuuteen. Selän alueen jumit aiheuttavat tukalaa kipua ja vaikuttavat negatiivisesti mm. ryhtiin.


15.11. Hartiat ja lonkankoukistajat

Tällä tunnilla keskitytään erityisesti hartioiden seudun ja lonkanseudun avaamiseen, kireyksien vähentämiseen ja niiden alueiden rentouttamiseen, jotka ovat usein taipuvaisia kireyteen ja jumeihin. Tämä tunti on aivan erityisen hyvä istuma- ja päätetyöläisille sekä ratsastajille.Comments


bottom of page