top of page

PAWA MUKANA TOUGH VIKING HELSINKI 2018 -KISASSA

Päivitetty: 13. syysk. 2018


Viime lauantaina koitti odotettu päivä, kun Tough Viking -estejuoksukilpailu käytiin Helsingissä.


PAWA Trainingilla oli ilo toimia Tough Viking Suomen kauden 2018 virallisena treeniyhteistyökumppanina. PAWAn ilmaisia kisaan valmistavia Tough Viking -treenejä on pidetty niin Helsingissä, Jyväskylässä kuin Porissakin ja PAWA piti myös tapahtumapäivänä huolen siitä, että jokainen kilpailija lähti radalle lihakset hyvin lämmiteltynä.


Vaikka kyseessä on estejuoksukilpailu, huokuu tämä tapahtuma positiivista energiaa, toisten kannustamista ja yhteiseen hiilen puhaltamista. Jokaista autetaan ja tsempataan kisaradalla, oli sitten kyseessä tuttu tai tuntematon kisatoveri. Maalilinjalla näkyi ilmeitä, jotka hehkuivat itsensä ylittämisen onnea. Juuri tämä positiivisuus ja loistava yhteishenki on yksi iso osa sitä, miksi haluamme olla mukana Tough Viking -kilpailun toteutuksessa.


Tough Viking on yksi Pohjoismaiden maineikkaimpia, pelätyimpiä ja pisimpään toimineita estejuoksutapahtumia. Kilpailussa kisaajat kohtaavat vuosittain 25-30 fyysisesti ja henkisesti haastavaa estettä 10 kilometrin matkalla.

Helsingissä Tough Viking -kilpailu on järjestetty jo vuodesta 2014 ja Suomen lisäksi kisoja on pidetty ympäri Pohjoismaita sekä Venäjällä, Saksassa ja Ranskassa.


P.S. Ensi ilmoittautuminen ensi vuoden kisaan on jo käynnissä. Lisätiedot löydät osoitteesta www.toughviking.fi.


Tähtäimessä Tough Viking? Meiltä saat ammattitaitoisen valmennuksen monen vuoden kisakokemuksella yksin tai ryhmässä. Ota rohkeasti yhteyttä info@pawa.fi ja tähdätään yhdessä kisakuntoon kaudelle 2019!Comments


bottom of page