top of page

UNELMISTA TOTTA - HAAVEKARTTA WORKSHOPTuntuuko omien unelmien tavoittaminen vaikealta? Ehkä jopa pelottavalta? Jäävätkö omat unelmat epämääräisiksi etkä ole ihan varma mikä se oma unelma edes onkaan?


Unelmointi, puhumattakaan unelmien tavoittelu, ei aina ole helppoa. Unelmat saattavat sekoittua ulkopuolelta tuleviin odotuksiin tai ajatukseen siitä millaisia meidän ’kuuluisi’ olla tai mitä meidän ’pitäisi’ tehdä. Unelmat voivat olla hyvin epämääräisiä, jolloin niitä kohti on vaikea lähteä kulkemaan. Toisinaan taas unelma on selkeä, mutta rohkeus tai keinot sen tavoittamiseksi puuttuu.


Toisaalta taas selkeä, tavoitettavissa oleva unelma tuo innostusta ja draivia elämään. Se tuo merkityksellisyyden tunnetta ja onnistumisen kokemuksia. Parhaimmillaan unelmien tavoittelu lisää onnellisuutta sekä hyvinvointia ja itse unelman toteutuminen jää toisarvoiseksi.


Unelmista totta – Haavekartta Workshopissa pääset tekemään oman haavekarttasi, joka auttaa sinua kirkastamaan ja konkretisoimaan sinulle elämässäsi tärkeät asiat sekä omat unelmasi. Erilaisten ohjattujen tehtävien kautta saat avaimia siihen, kuinka lähteä rakentamaan unelmista osa todellista elämää.


Työpaja järjestetään sunnuntaina 24.2.2019 klo 10 - 14 Kokemäellä ja mukaan mahtuu 8 ensimmäistä. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa rauhallisen ympäristön, jossa on tilaa ja aikaa jokaisen unelmille.


Workshopin hinta sisältää:

  • Johdatuksen haaveilun ja unelmien toteuttamisen pariin teorian ja käytännön kokemusten kautta.

  • Ohjatun mindfulness -harjoituksen, joka rauhoittaa mielen ja antaa tilaa unelmille

  • Erilaisia tehtäviä yksin ja yhdessä, jotka auttavat sinua unelmiesi kirkastamisessa ja niiden toteuttamisessa. Ensimmäiset tehtävät saat sähköpostiisi jo ennen työpajan alkua.

  • Haavekartan rakentamisen.

  • Valmentajan avun ja tuen.

  • Kaikki materiaalit ja tarvikkeet.

  • Kahvin, teen ja pientä purtavaa päivän aikana.

Unelmista totta – Haavekartta Workshopin hinta on 29,90 € / henkilö tai 49,90 € / kaksi henkilöä, kun varaat kaksi paikkaa kerralla.


Varaa paikkasi täältä


Comments


bottom of page