top of page

Onko teillä suunnitteilla yrityksellenne TYHY- tai TYKY-päiviä?

Päivitetty: 20. helmik. 2019PAWA Training on valmennus- ja liikuntapalveluihin keskittynyt hyvinvointialan yritys, jonka tavoite on auttaa asiakkaitaan löytämään avaimet tasapainoiseen, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaan elämään.


Erityisvahvuutemme on TYHY- ja TYKY-päivien ohjelmat, jotka suunnittelemme ja toteutamme aina räätälöidysti kunkin yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan.


Meiltä saatte:

- hyvinvointiaiheiset luennot

- monipuoliset ohjatut treenit moneen eri kuntotasoon

- erilaiset mindfulness- ja rentoutusharjoitukset

- hyvinvointi-workshopit

- elämykselliset tiimipäivät erilaisten kisailuiden, haasteiden tai seikkailuiden muodossa


Meillä on kokemusta niin alle 10 hengen TYHY-päivien kuin isompienkin kokonaisuuksien järjestämisestä. Valmennustyömme ohessa järjestämme vuosittain suomen suurinta estejuoksutapahtumaa, 3800 juoksijan Tough Viking -kilpailua, jonka hengessä voimme myös järjestää erinäistä TYHY-ohjelmaa. Yhteisöllisyys, positiivisuus ja toisten kannustaminen ovat arvoja, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme.


Olemme koulutettuja hyvinvointivalmentajia, personal trainereita ja lisensoituja Firstbeat -valmentajia. Ennen hyvinvointialalle siirtymistä teimme pitkää uraa niin toimistotyössä kuin yrittäjänä kunnes työuupumus ajoi uudelle polulle. Erityisosaamisaluettamme ovatkin jaksamiseen, stressinhallintaan sekä kehon ja mielen hyvinvointiin liittyvät valmennukset. Lisätietoa meistä valmentajista löydät täältä.


Meillä on omat valmennustilat käytettävissä Kokemäellä, mutta toimimme joustavasti ympäri Satakuntaa ja lähialueita, sekä pääkaupunkiseudulla. Voit siis tilata hyvinvointipalvelumme minne tahansa ja räätälöimme kokonaisuuden käytettävissä olevien tilojen mukaan.


TYHY- ja TYKY-päivien lisäksi meidän on mahdollista toteuttaa ohjatut säännölliset treenit yrityksenne tiloissa. Helmikuun lopussa meillä käynnistyvät 12 viikon treeniryhmät, joihin yritysten on mahdollista ohjata työntekijöitään. Pienryhmätreenit koostuvat toiminnallisesta harjoittelusta joka kehittää monipuolisesti toimintakykyä, tarkoin suunniteltu harjoitusohjelma tuo tuloksia ja kuntotestit tukevat niiden seurantaa. Maksuvälineinä meillä käyvät myös ePassi-, Smartum- ja Edenred-palvelut.


Mielellämme autamme teitä löytämään juuri teidän yrityksenne henkilöstölle sopivat hyvinvointipalvelut!

Comments


bottom of page